Utställning

NORRLABBEN

- En region i Labradorklubben

Logga

Inofficiell utställning 2018

 

Den 27 januari var det åter dags för Norrlabbens årliga inoff utställning och denna gången med rekordmånga anmälda hundar. Super kul! Anmälningarna strömande in under de sista dagarna innan anmälan stängdes och antalet hundar slutade på 167 stycken så ytterligare en domare fick bjudas in.

 

På utställningsdagen var funktionärerna på plats i god tid för att ställa iordning de sista samt ta emot de utställare som vill vara extra tidigt på plats. Kl. 09.00 började bedömningen för valparna i båda ringarna. Bedömningarna flöt på, fiket sålde gofika och alla hade ett glatt humör. Nytt för iår var ett lotteri med otroligt fina priser. Lotteriet verkade uppsakattad då alla lotter såldes slut. Vi tackar alla våra sponsorer för fina priser!

 

Vid lunch började Labrador Specialen i ring 1 - Domare Lena Sundqvist. 13 stycken labradorer bedömdes från valp till veteranklass. Efter en välförtjänt lunchpaus för både funktionärer, utställare och domare så fortsatte Inoffutställningen med unghundarnas tur i ringen och därefter öppenklasshundar samt veteraner.

 

Dagen blev lång för såväl funktionärer, domare och utställare och vi är tacksamma för all den fina respons vi fick under dagen. Trots många hundar i hallen så höll ni alla humöret uppe och vi fick en mycket trevlig dag tillsammans.

 

Norrlabben tackar Lena Sundqvist, Jan-Olov Holmqvist och Yvonne Karlsson för att ni ställde upp och dömde på utställningen. Vi är oerhört glada att så många anmälde sina hundar till årets utställning.

 

På återseende 2019 !

 

 

 

2018-01-27

Uppdaterad 2018-04-05